MANGLER DU TID?

Du har en mindre virksomhed, hvor du har travlt med det som du er god til: kunderne. Aften og weekend kæmper du med regnskaberne. Du får ikke sendt fakturaer i tide og måske glemmer du nogen. Du får ikke rykket for penge hos kunderne og du glemmer at betale kreditorerne til tiden! Det koster dyre renter. Skat opkræver bøder fordi tidsfrister ikke overholdes. Du har dårlig samvittighed fordi bogholderiet ikke er ajourført.

SPAR TID OG PENGE

Få tid til at gøre dét du er bedst til - og undgå det træge arbejde med at holde regnskab. Når alle regninger betales med rettidig omhu, sparer du bødegebyrerne.

UNDGÅ STRESS OG FÅ OVERBLIK

Vi serverer alle nøgletal for dig, og kan udføre administrative opgaver i forbindelse med fakturering, bogføring, årsregnskab, momsregnskab, lønudbetaling - og meget mere.

FLEKSIBILITET

Arbejdet udføres når og hvor det passer dig. Måske er der behov for færre timer i dette kvartal og flere i næste! Uanset hvad - vi tilpasser os.

BOGFØRINGS-, FAKTURERINGS- OG MOMSREGNSKABSOPGAVER TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en løsning til din virksomhed, så udfyld venligst kontaktformularen under menupunktet KONTAKT - eller ring på 22 56 06 23.

composition-mac

FORNUFTIGE LØSNINGER

Tjek penge på det du er god til –
outsource løn og bogholderi!

  • Spar tid og penge
  • Undgå stress
  • Få finansielt overblik
  • Få styr på økonomi og løn
  • Vi kan lægge økonomisystem til